'

Sezonski vozovi za Bar - polazak iz Zemuna

DRUŠTVO
Autor: HIT
Izvor: Infrazs.rs
Pon, 20.06.2022
0

Međunarodni vozovi za Bar, tokom ovogodišnje letnje turističke sezone polaze iz železničke stanice Zemun i u zemunsku stanicu stizati iz Crne Gore.


Tokom sezone u saobraćaju će biti po jedan jutarnji i večernji međunarodni voz iz Beograda i Bara. I dok jutarnji vozovi u svom sastavu neće imati kola za prevoz praćenih automobila, večernjim vozovima iz Beograda i Bara putnici će moći da prevoze i svoja kola.

Utovar i istovar praćenih automobila obavljaće se u železničkoj stanici Zemun.

Jutarnji međunarodni  voz za Bar iz stanice Zemun polaziće u 8.44 časova, a iz stanice Beograd Centar u 9.00 časova.

Ovaj međunarodni voz saobraćaće od 17. juna do 18. septembra 2022. god. i u svom sastavu nema kola za prevoz praćenih automobila.

Međunarodni jutarnji voz koji iz Bara za Zemun polazi u 9.00 časova, dolaziće u stanicu Beograd Centar u 20.02, a u stanicu Zemun u 20.19 časova

Večernji međunarodni voz za Bar iz stanice Zemun  polaziće u 19.58 časova, a iz stanice Beograd Centar u 20.20 časova i u svom sastavu će imati kola za prevoz praćenih automobila. Utovar praćenih automobila u stanici Zemun počinje 2 časa pre polaska voza.  

Večernji međunarodni  voz koji iz Bara za Zemun polazi u 19.00 časova,  dolaziće u stanicu Beograd Centar u 06.08, a u stanicu Zemun u 06.27  časova.

Podsećamo da su prethodnih godina sezonski vozovi za Bar, uključujući i auto – voz za koji svakog leta vlada veliko interesovanje među putnicima, polazili iz železničke stanice Topčider. S obzirom da je železnička stanica Topčider 1. oktobra 2021. godine prestala sa radom, u stanici Zemun je postavljena utovarna rampa za automobile, pa će ove letnje turističke sezone auto – voz saobraćati između Zemuna i Bara.

Vaši komentari
Ostavite komentar