'

Plesni klub "Bolero" slavi 25 godina rada

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 2
Izvor: Hit radio
Čet, 14.04.2016
0

Plesni klub “Bolero“ svečanim prijemom u Gradskom zdanju, a potom i koncertom, juče je obeležio 25 godina rada i postojanja.


Tokom 25 godina rada Plesni klub „Bolero“ ostvario je sjajne sportske rezulate, a može se pohvaliti brojnim visokim domaćim i inostranim priznanjima.

Direktor Bolera, Milorad Ilić je rekao da mu imponuje kada se seti velikog broja polaznika, koji su posle stečenog osnovnog znanja, korak po korak, uplovili na takmičarsku scenu.


Ideja osnivanja kluba kako je još rekao, imala je za cilj da plesnom kulturom oplemeni naš grad.

“U to vreme centar aktivnosti bile su starije generacije, ali sam ubrzo uvideo da jedino mladost pokreće svet”, rekao je direktor Bolera.


Povodom 25. godišnjice rada i postojanja kluba, štampana je knjiga „Pokret koji traje“, koja svedoči o radu, takmičarskim nastupima, uspesima i druženjima onih koji su doprineli da četvrt veka protekne kao najlepši san.

Radoslav Stanojević, predsednik upravnog odbora "Bolera“, je istakao da je u knjizi stao tek deseti deo klupske istorije, ali da mnoga osećanja i sreće nisu mogle stati.Zaslužnim pojedincima i organizacijama "Bolero" je u znak zahvalnosti dodelio plakete i statuete "Step by step". 

Na kraju ovog značajnog datuma ne samo za plesni klub Bolero već i za Požarevac, organizovano je koncertno veče članova kluba u Centru za kulturu.


Vaši komentari
Ostavite komentar