'

“Nedremanje” izašlo iz studija i pravac u vrtić (FOTO)

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 2
Izvor: Hit radio
Sre, 30.12.2016
0
Ekipa jutarnjeg programa Hit radija “Nedremanje”, danas je obišla decu iz vrtića Leptirić, kako bi im se odužili za posetu njihovoj emisiji dan ranije.
 

U sklopu praznika, Marija i Sale, dvojac koji čini voditeljski tandem jutarnjeg programa na Hit radiju obradovali su paketićima decu ovog vrtića, koji su im zauzvrat učinili čast da prisustvuju pretpremijeri njihove novogodišnje priredbe.

Pre toga, mališani su na dva panoa crtali na temu Nedremanje i oduševili sve u radiju idejama i radovima koji su iz ideja proizašli. Juče su crteže doneli i gostovali u jutarnjem programu, gde su slušaocima preneli neka svoja dečija razmišljanja, a bilo je i pesmica.

Tokom današnje “uzvratne” posete Marije i Saleta svojim novim drugarima, kao i uvek kada su najmlađi u pitanju, bilo je iskrenih reakcija odgovora, ali i zanimljivih pitanja koja su postavljana međusobno. Ekipa “Nedremanja“ je želela da proveri njihovo znanje o radiju ali i o njihovom buđenju i poklonima, pa su na licu mesta napravili improvizovanu voditeljsku kabinu kako bi videli kako se klinci snalaze u, za njih, novoj ulozi

„Ja znam sta je to radio stanica -  to je nešto kada priča i peva, radio ima crtani film i ima neke elektrone“  – Todor Petrović.

„Mene mama budi kada me drma, rasklima me i ja ustajem za vrtić“ – Bačić Marta.

„Mama meni sve da, a tata ništa. Od Deda Mraza očekujem auto“ – Aleksandar Bogdanović.

Ovo su samo neke od situaciija kojima su prisustvovali Marija i Sale iz Nedremanja, a detalje možete poslušati u njihovom jutarnjem programu u sutrašnjem prazničnom jutarnjem. Najavili su i super goste, ali po njihovom običaju ih ne otkrivaju tako lako.

Ovom prilikom, predškolcima u ovom vrtiću koji su bili učesnici projekta, podeljeno je 60 paketića.

„Nama su praznici na pragu i oseća se novogodišnja atmosfera. Paketićima za mališane vrtića Leptirić, Vi ste tu atmosferu samo još više pojačali, jer je svako dete dobilo paketić a neko možda i jedini.  Veliko hvala, Hit radiju i vašim saradnicima, rekla je Milica Ivković stručni saradnik PU "Ljubica Vrebalov".

Posebnu zahvalnost za ovu posetu vrtiću, naša medijska kuća duguje darodavcima: apoteci Pavlović, cvećarama “Anastasija”, veleprodaji i maloprodaji voća i povrća ”Maja”, restoranu ”Vila Jelena 012” i trgovini ”Styline”.
Vaši komentari
Ostavite komentar