'

Uhapšeni nakon tuče

HRONIKA
Autor: J.A
Izvor: blic
Uto, 15.10.2019
0

D. S. (51) koji je sinoć u Vranju kolima pokosio muškarca, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. Sa njim je uhapšen i njegov sin (24), drugi akter snimka koji smo objavili, zbog nanošenja lakih povreda.Takođe, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija će krvičnu prijavu podneti protiv trojice muškaraca zbog nanošenje teških povreda, koje je prethodilo događaju sa snimka.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija će protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i i 21 godinu podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nanošenje teške telesne povrede, dok će protiv 24 - godišnjaka biti podneta krivična prijava za krivično delo nanošenje lake telesne povrede.
Sumnja se da su M. Đ., 42-godišnji, 24-godišnji i 21-godišnji muškarac, juče u jednom kafiću u Vranju, nakon kraće rasprave fizički napali 24-godišnjaka i naneli mu teške telesne povrede, nakon čega je D. S. sa 24-godišnjim sinom krenuo u potragu za nasilnicima.
Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D. S. i M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Vaši komentari
Ostavite komentar