'

Homoljska Saksofonijada 19. jula

OKRUG
Autor: Hit2
Izvor: SO Žagubica
Pet, 14.07.2017
0

Meštani Suvog Dola i ove godine po tradiciji biće domaćini Homoljske saksofonijade koju organizuju Turistička organizacija opštine Žagubica i Mesna zajednica “Polet” Suvi Do, uz  podršku lokalne samouprave. Najavljujući manifestaciju, vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije opštine Žagubica Vladan Lazić, istakao je da je odziv takmičara za predstojeći događaj veoma dobar.


„Ove godine, 19. jula održaće se Treća „Homoljska saksofonijada“ na Suvodolskom Vrelu u naselju Suvi Do i drago mi je što postaje tradicionalna. Sećanje na legendu-saksofonistu Jovana Stanojevića, daje nam motiv da svake godine lepše i bolje organizujemo i obogatimo manifestaciju u čemu i uspevamo sudeći po pozitivnim reakcijama posetilaca. Izuzetna mi je čast da najavim da će nastupiti vrsni svirači na drevnom instrumentu saksofonu u takmičarskom delu i porodica Janojlić, poznatija kao „Zekutori“ u revijalnom delu", rekao je Lazić i pozivao meštane opštine Žagubica i šire, da dođu i uživaju u programu.

Zainteresovani  se mogu prijaviti do 18. jula, lično u prostorijama Turističke organizacije u Žagubici ili na broj:  012/76-43-657.

Vaši komentari
Ostavite komentar