'

Održan skup "Kako do ekonomski opravdane digitalizacije poslovanja"

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: rpkp.co.rs
Pet, 21.04.2017
0

Regionalna privredna komora Braničevskog i Podunavskog upravnog okruga u saradnji sa kompanijom COMING-Computer Engineering iz Beograda, organizovala je predavanje na temu "Kako do ekonomski opravdane digitalizacije poslovanja".


Kompanija Coming, koja postoji skoro 30 godina predstavila je značaj digitalizacije poslovanja, efekte koje ona ima na poslovanje, kao i model za ekonomski efikasnu digitalizaciju poslovanja.

Postoje tehnološka rešenja koja mogu da omoguće potpunu digitalizaciju u smislu poslovnih aplikacija. Digitalno poslovanje podrazumeva da su svi poslovni procesi i sve poslovne aplikacije međusobno integrisane, da je proces komunikacije sa korisnicima, dobavljačima i distributerima u potpunosti automatizovan, na način da kompanije i organizacije koriste moderne tehnologije kao platformu koja im omogućava da budu konkurentni i da opstanu na tržištu.

Katarina Đurić iz kompanije “COMING”, kompjuter inženjering govorila je o benefitima digitalizacije  poslovanja kao i o načinima za ekonomsku isplativu digitalizaciju  poslovanja na tržištu.


Pored aplikativnih rešenja za poslovanje nude se rešenja za komunikaciju i kolaboraciju,bezbednosna rešenja koja omogućavaju kontinuitet poslovanja. Prvi cilj “COMING” je isporučivanje servisa i rešenja drugim kompanijama i organizacijama koje se uklapaju sa modelima poslovanja i tehnologijom koja već postoji u tim organizacijama. U kompaniji  COMING se trude da naprave optimalno rešenje za svakog korisnika, jer ovo što radedostupno je kako velikim i komanijama tako i srednjim i malim organizacijama.

Milovan Blagojević, Ivan Simonović su prisutnima govorili o poslovnim rešenjima u Cloud  sistemu za digitalnu arhivu.

Vaši komentari
Ostavite komentar