'

Požarevac se predstavlja Berlincima

DOGAĐAJI
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio, foto Hit radio i www.itb-berlin.de
Čet, 9.03.2017
0

Juče je počeo veliki Međunarodni sajam turizma (ITB) u Berlinu, na kome se kroz štand TOS-a predstavlja i požarevačka turistička organizacija.


Kako smo saznali, štand Turističke organizacije Srbije se nalazi u hali 1.1, a o njegovoj veličini i značaju dovoljno govori i podatak da se destinacije i turoperatori predstavljaju u čak 30 hala. Kako bi posetioci bili u prilici da u jednom danu obiđu barem deo ponude ovogodišnjih izlagača, organizovani su takozvani shuttle busovi koji prevoze posetioce unutar sajma.

                                                                                                        

- Izuzetno smo zadovoljni odzivom posetilaca. Ne mogu biti potpuno objektivna, ali činjenica je da su detalji koje prikazujemo na LED ekranu, o turističkoj ponudi Požarevca, u najmanju ruku izazvali veliko interesovanje. Još uvek sajam većinom posećuju privrednici, a maksimalan priliv privatnih turista i porodica očekujemo za vikend i tada ćemo većinom podeliti brošure koje smo spremili specijalno za ovu priliku. – kazala je direktorka TOGP Jelena Vukazić koja je još navela da će do 12. marta, do kada traje sajam, predstaviti turističke filmove o Mileni Pavlović  Barilli, Okružnom  Zdanju, Viminaciumu, kao i projekat ARCHEST, LJKI, Gvardiu, GANIP… 


Na sajmu u Berlinu na 160.000 kvadratnih metara predstavlja se turistička ponuda iz 187 zemalja i pet kontinenata, ukupno 10.000 izlagača.

Vaši komentari
Ostavite komentar