'

Srbija pleše sutra u Požarevcu

IZBORI 2016
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio
Sub, 26.11.2016
0

Sutra se u KSC Požarevac održava treći po redu “Požarevac dance open fest


Domaćin takmičenja, Baletski studio “Amadeus“ je zahvaljujući dobroj organizaciji proteklih godina uspeo da pošalje najbolju pozivnica baletskim grupama širom Srbije, tako da se u nedelju, 27. novembra očekuje učešće oko 1.000 takmičara iz čitave zemlje. Takmičiće se plesni i baletski klubovi i studiji iz Beograda, Čačka, Vršca, Zrenjanina, Kragujevca, Novog Sada, kao i jedan od najprestižnijih klubova iz Beograda, Dance Factory.

Boje Požarevca braniće BS “Amadeus“ i Plesni klub “Royal“. Takmičare će ocenjivati stručni žiri za balet, nastavnici iz Lujo Daviča škole, plesne sudije,  a specijalni gost u suđenju za juniore i seniore biće Jose de la Cruz, koreograf i plesač sa Brodveja. Velika zvezda njujorške plesne scene u ponedeljak 28. novembra održaće i seminar za “contemporary modern dance” u baletskom studiju“Amadeus“ i na taj način doprineti inovacijiama u modernom plesu u našoj zemlji. Seminar će trajati tokom celog dana.

Takmičenje “Požarevac dance open fest” održava se u nedelju 27. novembra i trajaće od 8 časova do kasnih večernjih sati.

Vaši komentari
Ostavite komentar