'

Vaterpolisti iz Požarevca ispustili pobedu (FOTO+VIDEO)

SPORT
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio
Sre, 20.07.2016
0

Vaterpolo klub “Požarevac“ osvojio prve bodove u prvenstvu, mada ih je podelio sa gostima iako je pobeda bila nadomak ruke.

Vaterpolo je sport koji u Požarevcu pravi ovih godina svoje prve korake, pa zato nije ni zameriti domaćim vaterpolistima ispuštanje pobede koja je već bila u đžepu. Vodili su domaći protiv ekipe „Jezero“ iz Bele Crkve u jednom momentu čak sa 4:1 i tada se mislilo da su gosti ipak nejaki za mlade vaterpoliste iz Požarevca koji imaju veliku želju da se pokažu u najboljem svetlu pred svojom publikom. Želja je bila utoliko veća kada se zna da su u dve utakmice do ove doživeli oba poraza uz 34 primljena gola i samo 16 postignuta.

VK "Požarevac" dočekuje ekipu VK "Jezero" iz Bele Crkve 

Međutim, gosti su smogli snage u nastavku da izjednače, pa čak i povedu sa 4:5. Publika, koja je bila prisutna u velikom broju osetila je da je potrebna podrška pa su navijanjem uticali da požarevački mladići preokrenu i povedu sa 6:5. Ipak, gosti iz Bele Crkve do kraja postižu još jedan gol i na kraju se završilo nereseno, 6:6.

Narednu utakmicu kod kuće, VK "Požarevac" igra za deset dana, 30. jula protiv ekipe “Spartak - Prozivka” iz Subotice. Kako je izgledao poslednji minut utakmice, pogledajte OVDE.

Vaši komentari
Ostavite komentar