'

Grad raspisao poziv građanima da predlože kandidate za nagrade i povelje

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: pozarevac.rs
Uto, 14.05.2024
0

Grad Požarevac raspisao je Javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu nagrada i povelja povodom gradske slave Svete Trojice.


 


Nagrada Grada Požarevca dodeljuje se zaposlenima, privatnim preduzetnicima, mladim talentima, individualnim poljoprivrednim proizvođačima i građanima za ostvarene izvanredne rezultate i dostignuća u radu u oblasti: privrede, umetnosti, nauke, medicine, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, kulture, sporta, doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima.


Povelja Grada Požarevca dodeljuje se privrednim društvima, preduzećima, ustanovama, državnim organima, mesnim zajednicama, udruženjima i društvenim organizacijama za izvanredne rezultate i dostignuća u radu u oblasti: privrede, umetnosti, nauke, medicine, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, kulture sporta, doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima.

Povodom Svete Trojice može se dodeliti najviše do 5 nagrada i povelja. Rok za dostavljanje predloga za dodelu nagrade ili povelje Grada Požarevca je petak, 7. jun.

Odluku o dodeli nagrade i povelje Grada Požarevca donosi Odbor za dodeljivanje nagrada i povelja Grada Požarevca.

Detaljnije pročitajte na sajtu grada OVDE. 

Vaši komentari
Ostavite komentar