'

HIT TIM

Hit Radio je osnovan 25.05.2001 godine kao Lokalni i prva Internet radio stanica u Požarevcu koja ima kulturno-obrazovni i zabavni karakter. Programski sadržaj se tokom godina menjao,bogatio i kvalitetno razvijao. HIT Radio je prijatelj svim slušaocima različite starosne dobi uz koji oni započinju, provode i završavaju dan.

HIT Radio emituje popularnu folk i domacu zabavnu muziku. Pored Požarevca i Smedereva,program se sluša i u Velikoj Plani, Kovinu, Beloj Crkvi, Kostolcu, Petrovcu, Velikom Gradištu i ostalim manjim mestima i duž autoputa Beograd-Niš.

HIT Radio emituje program koji je namenjen širokom krugu slušalaca a cilj nam je da informiše,edukuje i zabavlja. Trudimo se da to bude na kreativan način uz obilje "živog materijala",tj. intervjua i direktnih uključenja, u zavisnosti od tematike. Po svojoj programskoj šemi realizujemo brojne segmente: informativne, servisne, kulturne i zabavne. Veoma je važno pomenuti, kada je programska opredeljenost u pitanju, posvećivanju pažnje svim slojevima slušališta, nacionalnostima, veroispovestima i manjinama. Osnovni cilj nam je da ponudimo kvalitetan program zbog kojeg će nas slušati, i koji nam je, između ostalog, doneo i održava popularnost ovog radija.