'

PIO fond organizuje 23. aprila u Požarevcu savetovanje penzionera

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: pio.rs
Sub, 13.04.2024
0

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća osiguranike koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Austriji i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju, da se međunarodni dani razgovora sa Austrijom održavaju 23. aprila, u Požarevcu, od 9 do 16 časova (prostorije filijale Fonda u Požarevcu, Trg Radomira Vujovića 1) i 24. aprila, u Beogradu, od 9 do 16.00 časova (prostorije u ulici Pariska broj 9, Beograd-Stari grad).


Na ovim razgovorima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije.

Svi zainteresovani su u obavezi da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745. Prilikom dolaska trebalo bi da ponesu svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

Vaši komentari
Ostavite komentar