'

Otvoren Međunarodni sajam turizma, štand Grada Požarevca u hali 4

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Tanjug, foto gradonacelnik Sasa Pavlovic
Čet, 22.02.2024
0

Na Beogradskom sajmu svečano je otvoren 45. Međunarodni sajam turizma. Za posetioce kapije su otvorene od danas, a bogat izlagački program predstaviće više od 400 izlagača iz više od 27 zemalja.

 

 

Međunarodni sajam turizma u Beogradu koji su u sredu svečano otvorili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i grčka ministarka turizma Olga Kefalogiani, od jutros je otvoren za posetioce.

Grčka, omiljena letnja destinacija turista iz Srbije, zemlja je partner ovogodišnjeg sajma. Na 45. Sajmu turizma, koji traje do nedelje, preko 400 izlagača, turističkih agencija, organizacija, hotela i firmi iz više od 27 zemalja - predstaviće svoju turističku ponudu.

Među mnogobrojnim zemljama, gradovima i turističkim destinacijama iz čitavog sveta, poziv turistima poslaće i Grad Požarevac sa svog štanda u hali 4 Beogradskog sajma.

Na Sajmu turizma ove godine pod sloganom „Avantura počinje ovde!“ tradicionalno će biti predstavljene i opštine Braničevskog okruga.

Sajam se održava u halama 1.1A i 4. Radno vreme danas, u petak i subotu je od 10 do 19 časova, a u nedelju, kada se manifestacija zatvara, sajam će biti otvoren od 10 do 18 časova. Sajam turizma jedan je od najposećenijih na Beogradskom sajmu i 2022. godine posetilo ga je više od 32.000 ljudi. Sudeći prema tome što su nakon samog otvaranja kapija sajma za posetioce grupe ljudi krenule u obilazak štandova, dobra poseta neće izostati ni ove godine.

Paralelno sa Sajmom turizma održava se i Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeka.

 

 

 

 

Vaši komentari
Ostavite komentar