'

Savetovalište za brak i porodicu na usluzi Požarevljanima

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Čet, 22.02.2024
0

Savetovalište za brak i porodicu koje je pokrenuo Centar za socijalni rad Požarevac ponovo je počelo sa radom nakon pauze.


 


Kako kaže Vladimir Dimitrijević, psiholog i jedan od voditelja tretmana u Savetovalištu za brak i porodicu, Savetovalište je naišlo na dobar prijem kod naših sugrađana kao i to da su uspeli da pomognu mnogim porodicama, te su kod mnogih i postignuti izuzetni rezultati.

"Sa različitim vrstama problema dolaze naši sugrađani a naša uloga ili uloga Savetovališta se ogledala u prevazilaženju bračne krize, smanjenju brakorazvodnih postupaka, očuvanju kvaliteta uzajamne komunikacije roditelja među sobom i roditelja sa decom i nakon razvoda, pomoć mladim bračnim parovima u prevazilaženju partnerskih problema“, ističe Dimitrijević i dodaje da rade i sa mladima koji imaju problema sa vršnjacima ili roditeljima kao i rad sa porodicama u kojima je postojalo nasilje u porodici.

Savetovalište za brak i porodicu se nalazi u ulici Bratstva i jedinstva broj 2, u Požarevcu. Radno vreme je svakog radnog dana, od 16 do 18.30 sati.

 

Vaši komentari
Ostavite komentar