'

Miodrag Stepanović: Velika pobeda SNS-a u Požarevcu

IZBORI 2023
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Uto, 19.12.2023
0

Miodrag Stepanović, predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac, na konferenciji za medije koja je organizovana juče u prostorijama stranke, predstavio je preliminarne rezultate na osnovu obrađenih svih 68 biračkih mesta na teritoriji grada.


 

 

Predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac Stepanović je kazao da je Gradski odbor SNS Požarevac veoma zadovoljan izbornim danom zbog rezultata koji su ostvarili.

“Rezultat je da smo odneli ubedljivu pobedu u Požarevcu na vanrednim parlamentarnim izborima. Želim da istaknem da je izborni dan prošao u vrlo dobroj, mirnoj i demokratičnoj atmosferi. Ubedljiva pobeda za nas znači da smo osvojili 20.233 glasa i 50,98 procenata od svih birača koji su izašli na glasanje. U odnosu na prošlu godinu, na gotovo isti broj birača koji je izašao na glasanje, ovo je skok od 4,54 procenta, odnosno 2.098 ljudi više je glasalo u Požarevcu za SNS”, kazao je.

U narednom periodu nastavljaju se sve započete aktivnosti, kao što je između ostalog, prijem građana u prostorijama stranke i kod čelnika Požarevca i Kostolca. 

Na kraju konferencije, predsednik Stepanović, je naveo da će u narednoj godini biti pokrenuti projekti koji će, kako je kazao, promeniti lični opis grada Požarevca i unaprediti kvalitet života.

Obraćanje predsednika GrO SNS Požarevac, Miodraga Stepanovića pogledajte u video prilogu..


 


Vaši komentari
Ostavite komentar