'

Održani info štandovi SNS

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sub, 16.09.2023
0

Aktivisti Gradskog odbora Srpske napredne stranke Požarevac, organizovali su jutros štandove u gradskom parku kod pijace Krug, na uglu ulica 27. aprila i Ive Marinkovica, na kojima su sugrađanima delili promo materijal stranke i SNS informatore.


Miodrag Stepanović, predsednik Gradskog odbora SNS u Požarevcu rekao je u obraćanju da je cilj da se na ovaj način promoviše rad Srpske napredne stranke i rad predsednika države, koga Srpska napredna stranka u svakom pogledu podržava, da u direktnom razgovoru sa sugrađanima čuju predloge, sugestije, kritike i pohvale kako bi se unapredio rad same stranke i da se kroz organe vlasti u Požarevcu i Kostolca se unapredi kvalitet života svih građana.


Ovom prilikom kazao je i da će svakog četvrtka gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović primati građane u popodnevnim satima, predsednik Skupštine Grada Požarevca primaće građane svake srede. Prijemi za građane biće organizovani i u Kostolcu.

Miodrag Stepanović primaće građane Požarevca svakog utorka od 17 do 20 časova, u prostorijama SNS u Požarevcu. Stepanović je naglasio da na razgovor mogu da dođu svi građani, što se odnosi i na sve druge političke stranke i podvukao da je cilj da se pokuša da se pronađe rešenje i da odgovor građanima na sva pitanja i predloge.


“Ključna stvar je da se sa ljudima razgovara, kako ovde danas na našem štandu u Gradskom parku, tako i na ulici, kafiću, restoranu, na poslu, na pijaci, ispred trafike i gde god ljude sretnemo, naša je obaveza da sa ljudima razgovaramo, zato smo mi danas i ovde”, rekao je još Stepanović.


Vaši komentari
Ostavite komentar