'

Javni uvid Plana generalne regulacije Požarevac 5

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: pozarevac.rs
Sre, 24.05.2023
0

Odeljenje za urbanizam i građevinske poslove Grada Požarevca oglasilo je javni uvid u nacrt generalne regulacije “Požarevac 5” i izveštaj o strateškoj proceni uticaja plana generalne regulacije “Požarevac 5” na životnu sredinu.




JAVNI UVID u nacrt Plana generalne regulacije „Požarevac 5“ i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Plana generalne regulacije „Požarevac 5“ na životnu sredinu održava se od 23. maja do 23. juna, u trajanju od 30 dana, svakog radnog dana u prostorijama Gradske uprave Grada Požarevca, u kancelariji broj 212, u periodu od 10 do 13 časova, kao i na internet prezentaciji Grada Požarevca https://urbanizam.pozarevac.rs/.

Fizička i pravna lica mogu dostaviti primedbe na nacrt Plana generalne regulacije „Požarevac 5“ i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Plana generalne regulacije „Požarevac 5“  na životnu sredinu u pisanoj formi, Gradskoj upravi Grada Požarevca, Odeljenju za urbanizam i građevinske poslove, Drinska 2, Požarevac u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 23. junom. 

JAVNA PRЕZЕNTACIJA planskog dokumenta biće održana u utorak 6. juna, sa početkom u 12 časova, u sali broj 11 u zgradi Gradske uprave Grada Požarevca, ulica Drinska 2, u Požarevcu.


Detaljnije na sajtu grada Požarevca, OVDE.

 

 

Vaši komentari
Ostavite komentar