'

Nova kategorija povlašćenih korisnika i uskoro Pripejd parking kartica

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Uto, 23.05.2023
0

Gostujući u jutarnjem programu “Nedremanje”, direktorka JKP “Parking servis” Požarevac Marija Papović, govorila je o novoj kategoriji povlašćenih korisnika i o Pripejd parking karticama.


 

 

Na poslednjoj sednici Skupštine grada Požarevca, našla se Izmena i dopuna cenovnika usluga JKP „Parking servis“ Požarevac. Najnovijom izmenom Cenovnika definisane su dve nove parking karte za novu kategoriju povlašćenih korisnika, i to povlašćena parking karta za jedan mesec parkiranja za zaposlene, čiji se poslovni prostor nalazi u Prvoj zoni parkiranja, po ceni od 1.700 dinara i ovlašćena parking karta za jedan mesec parkiranja za zaposlene čiji se poslovni prostor nalazi u Drugoj zoni parkiranja, po ceni od 1.350 dinara.

Kako je u emisiji rečeno, pravo na nove povlašćene parking karte imaju zaposleni u Hitnoj medicinskoj službi, zaposleni u Policijskoj upravi, Vojsci Srbije i Vatrogasnoj službi, zaposleni u organima grada Požarevca, zaposleni u preduzećima koja obavljaju komunalne delatnosti, zaposleni u inspekcijskim organima, zaposleni Centra za socijalni rad i Crvenog krsta Požarevac.

 

Bliže o ovome i o planovima ovog preduzela, pogledajte u video snimku gostovanja..

 

Vaši komentari
Ostavite komentar