'

Počinju pripreme i promocija za upis u Poljoprivrdenu školu Požarevac

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Čet, 19.01.2023
0

Poljoprivredna škola sa domom učenika “Sonja Marinković” iz Požarevca ovih dana kreće u aktivnu promociju, povodom upisa učenika školske 2023/2024. godine. U skladu sa tim, škola će ove godine raditi na intezivnijoj promociji svih svojih smerova. Škola je sklopila dogovor za profesionalnu medijsku podršku koju će dobiti od naše koleginice iz marketing službe Marije Jovanović Bogdanović, što je objavljeno na njihovim društvenim mrežama i na portalu škole.


 


Poljoprivredna škola sa domom učenika “Sonja Marinković” iz Požarevca će ove školske godine, kao i ranijih godina nastaviti da radi istim žarom i energijom.

Kako su istakli iz Tima za promociju škole, u planu za upis planirano je po trideset učenika za smer poljoprivredni, veterinarski i prehrambeni tehničar, ali i uvek atraktivnih trogodišnjih zanimanja pekar i mesar.


 


Škola je u toku prošle godine napravila nekoliko ozbiljnih koraka na polju međunarodne saradnje koja će prave efekte imati u narednim godinama.

Jedna je od retkih srednjih stručnih škola na teritoriji Srbije, koja može da se pohvali da ima čak tri uspešno realizovana ERAMSUS+ projekta u čijim realizacijama je učestvovalo čak četrdesetak učenika. 

U narednom periodu planirano je pojačanje rada na ovom polju te da čak dvadeset učenika samo ove godine uzme učešće u projektu u okviru koga će ići u Sloveniju, sa svim plaćenim troškovima prevoza, smeštaja, obuke i sertifikata.