'

Uhapšeni zbog pokušaja teške krađe

HRONIKA
Autor: Hit 1
Izvor: PU Požarevac
Ned, 23.10.2022
0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu, brzom akcijom, uhapsili su M. M. (1991) iz Čačka i M. M. (1987) iz okoline Majdanpeka, neposredno nakon izvršenja krivičnog dela teška krađa u pokušaju.



Kako se sumnja, oni su 22. oktobra u ranim jutarnjim časovima pokušali da provale vrata na jednoj prodavnici u okolini Velikog Gradišta, iz koje su nameravali da ukradu robu.

Policija je ubrzo u blizini prodavnice pronašla osumnjičenog tridesetjednogodišnjaka za kojim je bila raspisana potraga zbog krađe na teritoriji Novog Beograda, a nešto kasnije  u okolini Malog Crnića policija je pronašla i drugoosumnjičenog pored putničkog vozila marke „reno senik“ čačanskih registarskih oznaka, kojim su se, kako se sumnja, dovezli na mesto izvršenja krivičnog dela.  

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa u pokušaju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Vaši komentari
Ostavite komentar