'

Vašar u Požarevcu zatvara nekoliko ulica za saobraćaj

DRUŠTVO
Autor: HIT
Izvor: Hit radio
Sre, 6.07.2022
0

Sinoć od 22 sata povodom održavanja Ivanjdanskog vašara zatvorene su ulice Lole Ribara, Ilije Gojkovića, deo Partizanske, Stiške i Industrijske ulice do raskrsnice sa ulicom Ilije Gojkovića.


Pomenute ulice su zatvorene do 9. jula do 15 sati, uz mogućnost da ulice budu i ranije otvorene u zavisnosti kada ekipe JKP "Komunalne službe" Požarevac završe sa održavanjem prostora u ulicama gde se održao vašar. Kako se i centar grada zatvara svakog dana od 18 sati u okviru letnjeg zatvaranja, građanima Požarevca, ali i posetiocima vašara savetuje se strpljenje i oprez zbog mogućih gužvi koje će se u saobraćaju stvarati.

Tradicionalni vašar u Požarevcu održava se svake godine od 6. do 8. jula u blizini Sportskog centra Požarevac.  Pored šabačkog i negotinskog, jedan od najvećih u Srbiji.
Ono što je novo od ove godine je to, što je zabavni park sa spravama postavljen u delu Bambi parka koji pripada gradu i na prostoru između Sportskog centra i Gradskog bazena, jer se na prostoru koji je ranije bio predviđen za sprave za zabavu i adrenalin, izvode radovi na izgradnji Atletskog stadiona.

Tezge sa raznovrsnom prodajom postavljene su kao i ranije u ulici Lole Ribara, Ilije Gojkovića, kao i delu Partizanske, Stiške i Industrijske ulice.

Vaši komentari
Ostavite komentar