'

Sutra počinje letnja sezona na Kopaoniku

DRUŠTVO
Autor: HIT
Izvor: RTV
Čet, 23.06.2022
0

Letnja sezona u planinskom centru Kopaonik pocinje sutra 24. juna, a korišćenje sadržaja prvog dana sezone biće besplatno, saopštila je danas kompanija Skijališta Srbije i najavila da su za turiste ovog leta pripremljeni brojni zanjimljivi sadržaji - od panoramske vožnje žičarom, vožnje planinskih bicikala i vožnje bobom na šinama.


U ponudi je i avantura park, zip lajn, mauntin kart, kao i drugi brojni adrenalinski sadržaji.

Gondola Brzeće-Mali Karaman počećeti sa radom za panoramsku vožnju od 1. jula, a turistima je osmišljena i pešača tura do izlaza žičare Karaman Greben kako bi mogli da se spuste u centar turističkog kompleksa Kopaonik.

Radno vreme sadržaja na Kopaoniku je od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova, a od petka do nedelje od 10 do 17 časova, dok će gondola Brzeće-Mali Karaman od 1. jula raditi petkom, subotom i nedeljom od 10 do 16 časova, navedeno je u saopštenju.

Hotel Srebrna planina je, u saradnji sa lokalnom turističkom agencijom, od 15. jula do 15. septembra pripremio specijalnu ponudu aktivnog turizma za goste koji žele da osmisle celodnevni boravak na planini.

U ponudi su pešačke i safari ture, izleti, planinarenje i organizovani izviđački kampovi za decu, najavljeno je iz Srebrne planine.

U kampanju uoči letnje sezone ove godine se uključio i jedan od najmlađih hotelskih kompleksa na Kopaoniku - SPA&RESORT Srebrna planina koji je, u saradnji sa lokalnom turističkom agencijom, od 15. jula do 15. septembra pripremio specijalnu ponudu aktivnog turizma za goste koji žele da osmisle celodnevni boravak na planini.

U ponudi su pešačke i safari ture, izleti, planinarenje i organizovani izviđački kampovi za decu, najavljeno je iz Srebrne planine.

Ovogodišnja kampanja SPA&RESORT Srebrna planina namenjena je individualnim gostima i turističkim agencijama iz inostranstva i domaćim receptivnim agencijama, a prezentacija je, osim srpskog, urađena i na engleskom i rumunskom jeziku jer postoji sve veće interesovanje sa tih tržišta, saopštila je uprava tog hotelskog kompleksa.

Vaši komentari
Ostavite komentar