'

Grad Požarevac na Sajmu turizma (FOTO-VIDEO)

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Pet, 25.03.2022
0

Na 43. Sajmu turizma u Beogradu Grad Požarevac je danas predstavio svoje turističke potencijale. Međunarodni sajam turizma  trajaće do 27. marta. 


Ovogodišnji prezenteri grada Požarevca bili su umetnici Leontina Vukomanović i Renato Henc koji su putem mikrofona i fotografija preneli svoja sećanja iz detinjstva. Takodje, posetiocima se putem led ekrana obratio i Zoran Radojković, poznatiji kao Pile.

Uvodnu reč dao je Vasilije Baldić, direktor Turističke organizacije Grada Požarevca. Prisutne je ispred Grada Požarevca, pozdravio Predrag Mijatović, predsednik Skupštine Grada Požarevca. Na ovogodišnjem Sajmu turizma svoje turističke potencijale predstavile su i opštine Braničevskog okruga. 


Međunarodni sajam turizma otvoren je do 27. marta.


U okviru njega održavaju se još dve manifestacije - Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i Međunarodni sajam vina "Beovajn".


Slogan ovogodišnjeg Sajma turizma je "Između planina i mora".

Po ekskluzivnim sajamskim cenama, pred posetiocima će biti first minute ponude i paketi sa mnoštvom pogodnosti za putovanja prema sopstvenim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikendi na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…


Na sajmu se predstavljaju: Grčka, Turska, Crna Gora, Tunis, Egipat, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Severna Makedonija, Rumunija, Mađarska, Slovačka, Maldivi, a pojedinačno nastupaju izlagači iz Albanije, Hrvatske i Slovenije.


Vaši komentari
Ostavite komentar