'

Grad domaćin školskog takmičenja u 3x3 košarci

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sre, 23.03.2022
0

Požarevac je danas domaćin školskog takmičenja u 3x3 basketu. Između ostalih krajeva Srbije, gosti našeg grada su i deca iz Gračanice, sa Kosova i Metohije iz OŠ ,,Kralj Milutin” iz Gračanice i učenici Medicinske škole.


 

 

Zahvaljujući plasmanu na takmičenju na prostoru centralnog Kosova i Metohije, osnovci i srednjoškolci iz Gračanice i Prištine, danas će odmeriti snage sa decom iz drugih gradova Srbije u basketu 3x3.

Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović sa saradnicima je u Sportskom centru Požarevac pozdravio decu i rekao da ovo neće biti njihova poslednja poseta i da ih ponovo očekuje da dođu i upoznaju grad Požarevac i sve ono što grad nudi.

Predsednik Saveza za školski sport Gračanice i Prištine i koordinator za Kosovski okrug za školski sport Milko Čukarić se zahvalio gradonačelniku i gradu na gostoprimstvu, i naglasio da su deca plasiranjem na ovo takmičenje pokazala jedan zavidan rezultat na prostoru centralnog Kosova i Metohije i šire.

Danas je bila prilika i da gradonačelnik i gosti razmene prigodne poklone, kako bi se svi zajedno sećali današnjeg dana.

Takmičenja u basketu "3x3", organizuju se u OŠ „Sveti Sava“ i u Sportskom centru Požarevac.

Vaši komentari
Ostavite komentar