'

Grad Požarevac raspisao javni konkurs za medije

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: pozarevac.rs
Uto, 22.03.2022
0

Gradsko veće Grada Požarevca raspisuje konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Požarevca u 2022. godini

 


Sredstva opredeljenja Odlukom o budžetu Grada Požarevca za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Požarevca u 2022. godini, iznose 8.550.000,00 dinara.

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 200.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu je 900.000,00 dinara.

 

Na konkursu može učestvovati:

izdavač medija čiji medij je upisan u Registar medija u Agenciji za privredne registre, ukoliko se medijski sadržaj emituje/distribuira na teritoriji Grada Požarevca;

pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja i koji priloži dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj biti realizovan putem medija koji je upisan u Registar medija i emituje se na teritoriji Grada Pažarevca.

 

Pravo učešća na Konkursu nemaju izdavači koji se finansiraju iz javnih prihoda.

Pravo učešća na Konkursu nemaju lica koja su u prethodnom periodu dobila sredstva namenjena projektnom sufinansiranju, a nisu u ugovorom predviđenom roku i u propisanoj formi podnela narativni i finansijski izveštaj o realizaciji projekta, kao i lica za koja se utvrdi da su sredstva nenamenski trošila.

 

Učesnik Konkursa može konkurisati samo sa jednim projektom.

 

Prijave na konkurs podnose se u roku od 20 dana od dana objavljivanja Konkursa u nedeljnom listu „Reč naroda“ i na veb prezentaciji Grada Požarevca „www.pozarevac.rs“.

Odluka o raspodeli sredstava donosi se najkasnije u roku od 90 dana od dana zaključenja konkursa.

 

Detaljnije pročitajte na sajtu grada OVDE.

Vaši komentari
Ostavite komentar