'

Krkobabić u Požarevcu: PUPS za solidarnost, slobodu, da penzije prate plate

IZBORI 2022
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sub, 19.03.2022
0

Lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas u Požarevcu da je glas za "3P" odnosno "penzije prate plate", glas za Požarevac i za Srbiju i pozivao gradjane tog grada da glasaju na predstojećim izborima za aktuelnu vlast.


Po njegovim rečima, "tri P za Požarevac, tri P za Srbiju, tri P penzije prate plate, tri P penzioneri, poljoprivrednici, proleteri, tri P tri puta pošteno, PUPS za solidarnost, za pravdu, za Srbiju". 


Predizbornom skupu prisustvovali su u ime Srpske napredne stranke gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović, član izvršnog odbora PUPS-a za Braničevo Dragan Stojanović Šumar, u ime domaćina predsednik gradskog odbora PUPS-a Požarevac Dragan Radovanović, a u ime "Srpske lige", koalicionog partnera PUPS-a, predsednik Aleksandar Djurdjev.

Skup je vodio i imao uvodno obraćanje kandidat za narodnog poslanika Stefan Krkobabić.

Domaćini skupa Dragan Stojanović Šumar istakao je da je saradnja sa čelnim ljudima SNS u Požarevcu na izuzetnom nivou, ilustrujući to brojnim konkretnim pogodnostima namenjenim penzionerima i ostalim gradjanima Požarevca.

Vaši komentari
Ostavite komentar