'

Održan skup konvencija liste Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije

IZBORI 2022
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sre, 9.03.2022
0

Na konvenciji liste „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ u Požrevcu, nositeljka liste Marinika Tepić, pozvala je građane da 3. aprila izađu na birališta, animiraju što više svojih ukućana, rođaka i prijatelja i svojim glasom podrže listu Ujedinjeni za pobedu Srbije.


Nosilac opozicione liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Marinika Tepić izjavila je da je cilj da se posle izbora zaustave haos i podele u zemlji i da se građanima vrati normalan život.

Pored Marinike Tepić, u Požarevcu su se predstavili i govorili i kandidat za predsednika Zdravko Ponoš, kandidati za narodne poslanike Goran Petrović, Lidija Martinović, Slobodan Prvanović, Ksenija Marković i Stefan Jovanović.


Republička izborna komisija (RIK) proglasila je izbornu liste „Marinika Tepić – ujedinjeni za pobedu Srbije“, među 250 kandidata, koliko se nalazi na ovoj listi, ima i sedam kandidata iz Požarevca i jedan iz Petrovca na Mlavi.

Najbolje rangirani kandidat na listi je Goran Petrović, advokat iz Požarevca, zatim, na listi su i medicinska sestra iz Požarevca Jelena Bogovac, Marija Trailović, profesorka francuskog jezika iz Petrovca na Mlavi, Ilija Florić, elektrotehničar iz Požarevca, Mirjana Aleksić, administrativni tehničar iz Požarevca, Dejan Savić diplomirani profesor geografije, Ljubomir Jacić, profesor u penziji i Violeta Tomić, inženjer umetnosti.

Ova lista će na predstojećim izborima biti pod rednim brojem 5. 

Vaši komentari
Ostavite komentar