'

SPS održao skup u Požarevcu

IZBORI 2022
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sub, 5.03.2022
0

Ivica Dačić je sa Brankom Ružićem, potpredsednikom partije, predsednikom Izvršnog odbora SPS-a Vladanom Zagrađaninom, članovima Predsedništva Nikolom Šainovićem i Banetom Mitrovićem, predsednikom omladine SPS-a Uglješom Markovićem i kandidatom za narodnog poslanika, penzionisanim pukovnikom Zoltanom Danijem prisustvovao predizbornom skupu, 4. marta, u Požarevcu.



Na predsedničke i prevremene parlamentarne izbore, 3. aprila, Socijalistička partija Srbije izlazi u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom i Zelenom strankom, sa listom pod rednim brojem 2 „Ivica Dačić – premijer Srbije“.

Socijalisti će sa svojim koalicionim partnerima na izborima podržati Aleksandra Vučića za predsednika Srbije i, kako njihova lista nedvosmisleno kaže, za premijera kandiduju predsednika SPS-a Ivicu Dačića.




Na predizbornom skupu predstavljeni su kandidati za narodne poslanike sa liste „Ivica Dačić – premijer Srbije“ iz Braničevskog okruga.

To su Nemanja Radojković, student Fakulteta političkih nauka iz Velikog Crnića, predsednik mladih socijalista u opštini Malo Crniće, Solfina Jovanović, profesor razredne nastave, predsednica Foruma žena i odbornica u SO Veliko Gradište i dr Jasmina Nikolić  predsednica Foruma žena, direktorka Istorijskog arhiva Požarevac.

Vaši komentari
Ostavite komentar