'

Na listi Srpske stranke Zavetnici osam kandidata iz Požarevca i okruga

IZBORI 2022
Autor: Hit2
Izvor: danas.rs
Pon, 21.02.2022
0

Republička izborna komisija proglasila je listu Srpske stranke Zavetnici za predstojeće izbore za poslanike Narodne skupštine. Na ovoj listi nalaze se četiri kandidata iz Požarevca i četiri iz ostalih opština u okrugu.


 


Lista nosi naziv Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici i na njoj je 250 kandidata za narodne poslanike. Uz izbornu listu podneto je 10.968 pravno valjanih overenih pismenih izjava birača da podržavaju navedenu izbornu listu. Na ovoj listi nalaze se četiri kandidata iz Požarevca i četiri iz ostalih opština u okrugu. 


Najbolje rangirani kandidat je Nataša Šišmanović, inženjer menadžmenta iz Žagubice, zatim na listi su i Nebojša Perić, protetičar iz Žabara, Milutin Šišmanović, inženjer informatike iz Žagubice, medicinska sestra, Natalija Lazić iz Velikog Gradišta.

Kandidat iz Požarevca je Aleksandra Marković, profesorka srpskog jezika, Ivan Jović, diplomirani ekonomista iz Požarevca, Nenad Stojiljković preduzetnik iz Požarevca I Snežana Đurđević, trgovac iz Požarevca.


Ko su kandidati za poslanike Srpske stranke Zavetnici, pogledajte OVDE.

Vaši komentari
Ostavite komentar