'

Perić: Vidimo se u bioskopu (VIDEO)

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sre, 12.01.2022
0

Jugoslav Perić organizator filmskog programa u Centru za kulturu Požarevac bio je gost u današnjem jutarnjem programu “Nedremanje” i govorio je bioskopskom repertoaru i gledanosti filmova u prošloj godini ali i o planovima u ovoj godini.


 


Prošla godina je bila specifična po tome jer je dočekana nakon 2020. koja je bila izuzetno loše kotirana kada su filmovi u pitanju zbog pandemije korona virusa. Prošla godina je godina u kojoj su se pojavili novi naslovi i gde su domaći filmovi imali primat i po rečima Perića, filmovi “Toma” i “Južni vetar” su u Požarevcu i u bioskopu CZK imali blizu 9.000 gledalaca na svojim projekcijama.


Po njegovim rečima, sa novim projekcijama kreće se već ovog vikenda, tako da naši sugrađani mogu pogledati pet filmova i to u petak 14. januara u 16 sati, sinhronizovani film za najmlađe ,,PČELICA MAJA 3-ZLATNO JAJE”, od 18 sati porodičnu avanturu ,, VUK I LAV” i od 20 sati, horor ,,VRISAK”.

Narednog dana u subotu 15. januara od 16 sati, na programu je ponovo film ,,PČELICA MAJA3-ZLATNO JAJE”, u 18 sati, domaći film ,,ZLATNI DEČKO” a potom od 20 sati, akcija avantura ,,KING’S MAN".

u nedelju 16. januara naši sugrađani mogu da pogledaju ponovo ove filmove i to u terminima u 16 sati ,,PČELICA MAJA 3-ZLATNO JAJE”, u 18 sati ,,KING’S MAN”  i u 20 sati ,,ZLATNI DEČKO”. 


Najiščekivaniji filmovi u ovoj godini svakako su Top Gun: Maverick, u kome se Tom Cruise vraća kao Maverick u nastavku originalnog Top Guna iz 1986. godine i akciona komedija “Loši momci” ali i domaći filmovi “Bilo jednom u Srbiji”, priča između prošlosti i sadašnjosti Leskovca i filmska adaptacija klasičnog romana za mlade „Hajduk u Beogradu“.


Detaljnije pogledajte u video snimku...



Vaši komentari
Ostavite komentar