'

Turistička organizacija Srbije raspisala konkurs za dodelu nagrade "Turistički cvet"

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 1
Izvor: Tanjug
Pon, 18.10.2021
0

Turistička organizacija Srbije (TOS) raspisala je konkurs za dodelu nagrade "Turistički cvet", a posebna pažnja biće usmerena na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je turistička ponuda bila obogaćena i prilagođena uslovima kovid epidemije.

Direktorka TOS Marija Labović rekla je da je i u ovoj godini, uprkos izazovima zbog epidemije kovida, bilo dovoljno inovativnih turističkih destinacija, lokaliteta, kao i ugostitelja koji zaslužuju da se njihov rad prepozna i vrednuje, navodi se u saopštenju.
Labović je pozvala sve subjekte u turizmu da se prijave na konkurs, koji se raspisuje u kategorijama: Turistička organizacija, turistička manifestacija, receptivna turistička agencija, ugostiteljski objekat za smeštaj, hotel, organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.Žiri za dodelu nagrade će posebnu pažnju obratiti na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je turistička ponuda Srbije bila obogaćena i prilagođena uslovima epidemije kovida-19.
Prijave na konkurs trajaće do 31. oktobra i dostavljaju se isključivo na online popunjenom obrascu putem sajta www.turistickicvet.rs.

Vaši komentari
Ostavite komentar