'

Humanitaran rad firme „Atrium fashion“

DRUŠTVO
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Uto, 27.07.2021
0

Danas je organizovana konferencija za medije na kojoj su predstavljene dosadašnje humanitarne akcije firme „Atrium fashion“.Kako je rekao odbornik vlaške stranke „Most“ u gradskoj Skupštini Vladimir Ugrinović, firma je nedavno donirala garderobu za više od 20 maturanata osnovnih i srednjih škola u vrednosti od pola miliona dinara.

"Atrium fashion" u prethodne tri godine obukao je više od 70 maturanata iz kategorije socijalno osetljivih grupa.

Oi relima vlasnika Vladimira Stojimirovića, veliku zahvalost duguje se direktorima i razrednim starešinama bez kojih ova akcija ne bi mogla da bude realizovana.

Suština i cilj ove donacije, jeste podizanje svesti kod dece i eliminacija materijalnih razlika. Pored ovoga  „Atrium fashion“ je pre četiri godine uručio donacije u vidu garderobe centrima za kulturu Požarevac i Malo Crniće a takođe, firma se priključila i akciji „Minus za 3+“.

Po rečima Stojimirovića, „Atrium fashion“ sarađuje sa Ekonomsko – trgovinskom školom Požarevac u okviru dualnog obrazovanja.
"Svake školske godine obučavamo oko deset učenika smera trgovac i trgovinski tehničar kako bi u budućnosti, u gradu, okrugu, imali kvalitetne radnike  kulturne, profesionalne i radne ljude. Rezultat ovakvog odnosa dobićemo ovog septembra kada ćemo zaposliti prvu učenicu koja je sve četiri godine pohađala praksu u našoj firmi, yaključuje Stojimirović.

Vaši komentari
Ostavite komentar