'

Konkurs za 13 novih policajaca u Požarevcu (VIDEO)

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Čet, 1.04.2021
0

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1.400 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika. Za Policijsku upravu Požarevac Konkursom je predviđeno 13 polaznika od kojih će se 7 obučavati za poslove policajca a 6 za poslove policajca za rad u zajednici.

 

Konkursom su predviđena radna mesta: policajac za 480 polaznika, saobraćajni policajac za 250 polaznika, granični policajac za 270 polaznika i policajac za rad u zajednici za 400 polaznika na području Policijske uprave za grad Beograd i 26 područnih policijskih uprava, na koji se kandidati mogu prijaviti do 8. aprila.

Kako je istakao Dejan Stevanović oficir odeljenja policije PU Požarevac, za Policijsku upravu Požarevac konkursom je predviđeno 13 polaznika od kojih će se 7 obučavati za poslove policajca a 6 za poslove policajca za rad u zajednici.

Detalji o konkursu se mogu naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova http://www.mup.gov.rs   i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku http://www.copo.edu.rs.

Ko ima pravo da konkuriše i o uslovima koji se moraju ispuniti, govorio je oficir odeljenja policije Policijske uprave Požarevac Dejan Stevanović....


 

Vaši komentari
Ostavite komentar