'

Ne uplaćujte 4.000 dinara, prevara je! Državna lutrija Srbije upozorava na lažan Instagram profil

HRONIKA
Autor: HIT
Izvor: Telegraf
Uto, 16.03.2021
0

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se profil koji navodno za uplatu od 4.000 dinara garantuje sigurnih pet pogodaka u igri Državne lutrije Srbije Loto. Međutim, reč je o prevari, a o svemu su obavešteni nadležni organi.


Foto: Shutterstock

Obaveštavamo javnost da se 24. februara 2021. godine na društvenoj mreži Instagram, pojavio profil koji navodno za uplatu od 4.000 dinara garantuje sigurnih pet pogodaka u igri Državne lutrije Srbije Loto.

Prevara koja se na ovaj način nudi igračima je prijavljena nadležnim organima, a mi molimo da naši igrači ne nasedaju na ovu vrstu lažnih, kriminalnih profila - navode iz Državne lutrije.

Instagram profil koji se bavi ovom prevarom je instagram.com/loto.brojevi/

 Uveravamo sve igrače Državne lutrije Srbije da ćemo uvek reagovati na ovakve prevare i učiniti sve da se naši igrači ne dovode u zabludu i da ne budu prevareni.

Pozivamo vas da kao i do sada nastavite da igrate svoje srećne brojeve, jer samo oni mogu da vas dovedu do dobitka. Loto fond u ovom kolu iznosi 2.300.000 evra i mi sa nestrpljenjem očekujemo novog Loto milionera - navode iz Državne lutrije.

Vaši komentari
Ostavite komentar