'

Požarevački vatrogasac van dužnosti pomogao građanima koji su doživeli tešku saobraćajnu nezgodu

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: nsp-policija.org.rs
Pon, 19.10.2020
0

Vatrogasac Vatrogasno spasilačke jedinice Požarevac van dužnosti pomogao građanima koji su doživeli tešku saobraćajnu nezgodu.Prekjuče se dogodila teška saobraćajna nesreća na putu Lugavčina-Saraorci u Smederevskom ataru. Tada je naišao Mališa Tomić, zaposlen u SVS Požarevac gde je i predsednik sindikalne grupe Vatrogasci Požarevac.

Kako se navodi na sajtu nsp-policija.org.rs, spazivši šta se dogodilo odmah je zaustavio svoje vozilo i rekao supruzi, koja je putovala s njim, da pozove policiju dok je on otrčao da nesebično pomogne unesrećenima kao što je to uvek radio kad god je bio radno angažovan na poslu u SVS Požarevac.
Tomić je izjavio da je utvrdio da se radi o jednom povređenom licu i da je smirivao unesrećenog kako bi lakše ustanovio u kakvom je zdravstvenom stanju.

Utvrdivši da su teško povređen sve vreme je bio uz njega dok nije došla hitna pomoć a i tada je pomogao zdravstvenim radnicima da se povređeni iznese iz vozila.
Ovom prilikom upućujemo sve čestitke našem kolegi koji ne samo da je uradio humano delo nego je za svaku pohvalu što je sve vreme ostao da teši unesrećenog jer je hitnoj pomoći trebalo dosta vremena da stignu na lice mesta obzirom da se saobraćajna nesreća dogodila daleko od svih okolnih bolnica, navodi se na sajtu nsp-policija.org.rs.


Vaši komentari
Ostavite komentar