'

KRIZNI ŠTAB opet na TV

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Tanjug
Pet, 10.07.2020
0

Da situacija sa korona virusom u Srbiji nije ni malo naivna, svedoči podatak da će se od ponedeljka 13. jula, Krizni štab oformljen u borbi protiv Kovida 19, ponovo svaki dan obraćati od 15.00 časova.


Dakle, dr Predrag Kon, dr Goran Stevanović, dr Darija Kisić, dr Branislav Tiodorović, pokrajinski sekretar dr Zoran Gojković, ministar zdravlja Zlatibor Lončar...

Konferencije za medije su tokom aprila i maja bile deo svakodnevnice, te jedan od najgledanijih programa na televizijama, kada je narod mogao da čuje nove podatke o broju zaraženih, hospitalizovanih, preminulih širom Srbije, ali i mišljenje nekih od naših najuglednijih epidemiologa, imunologa, kliničara.

O trenutnoj situaciji u borbi sa korona virusom najbolje svedoči strašna vest koja je stigla ovog prepodneva iz Novog Pazara da je tokom noći čak deset osoba preminulo od korona virusa.

U isto vreme, od danas su u Beogradu na snazi nove restriktivne mere: tržni centri i prodavnice će raditi samo do 21.00, dozvoljena su organizovana okupljanja do 10 ljudi, a u zatvorenim poslovnim objektima može biti po jedna osoba na četiri kvadratna metra.

Vaši komentari
Ostavite komentar