'

Brojevi telefona za informacije o pacijentima u bolnici

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: obp
Sre, 25.03.2020
0

Opšta bolnica u Požarevcu otvorila je telefone za porodice pacijenata koji su hospitalizovani i koji će služiti isključivo za pružanje informacija o njihovom zdravstvenom stanju.


Kako se navodi u saopštenju, zbog aktuelne situacije sa virusom korona nije moguće posetiti pacijente koji se nalaze na lečenju u Opštoj bolnici Požarevac, kao uostalom i sve druge hospitalizovane pacijente širom Srbije, a zbog mera uvedenih u vanrednom stanju porodicama je otežano i dobijanje informacija o njihovom zdravstvenom stanju.

Zato je Opšta bolnica Požarevac odlučila da otvori telefone koji će služiti isključivo za pružanje informacija o ležećim pacijentima, i to u vremenu od 10 do 12 sati, i od 17 do 19 časova. 

Potrebno je da uža familija pozove neki od brojeva, kaže ime pacijenta i odeljenje na kojem je smešten, a dežurni lekar će reći za koje vreme ponovo da pozovu, dok u međuvremenu prikupi detaljnije informacije o tom pacijentu.

Brojevi telefona su:

066-86-94-219

066-86-94-220

Iz bolnice apeluju da građani pomenute brojeve koriste samo za informacije o pacijentima koji leže na nekom od bolničkih odeljenja.

Vaši komentari
Ostavite komentar