'

Požarevačke online vaspitačice

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio, P. U. "Ljubica Vrebalov"
Uto, 24.03.2020
1

Uzevši u obzir da je razdvojenost tokom vanrednog stanja podjednako teško pala i vaspitnom osoblju I deci, Predškolska ustanova Ljubica Vrebalov iz Požarevca našla je način kako da se poigra sa svojim drugarima. 

             

Na fejsbuk stranici ove ustanove pokrenuta je akcija u kojoj se obraćaju deci, ali i njihovim roditeljima sa predlozima kako da kvalitetno provedu vreme u svojim kućama, uz igre koje mogu biti zabava za čitavu porodicu.

- Poštovani roditelji, na našim zvaničnim stranicama bićete u prilici da vidite predloge aktivnosti koje možete da primenite u kućnim uslovima sa našom decom. Pored toga objavljivaćemo i korisne savete za pripremu dece za polazak u školu, kao i savete psihologa, pedagoga i logopeda. Za sva pitanja, predloge i savete možete nas kontaktirati na brojeve telefona 062/8864-836 i 062/8864-861 u periodu od 8 do 11 časova. – navodi se u objavi požarevačkog vrtića. Do objavljivanja ovog teksta na ovoj stranici dati su predlozi za igre modelovanja testom i “Soliteri”, kao i uputstvo za zabavno pranje ruku.


Vaši komentari

Dragana Ilic

Uto, 24.03.2020
Bravo za kreativne vaspitace(ice) .To su divne osobe, predane svom poslu i jako su dosadne privatno, jer samo o svojoj deci iz vrtica pricaju :-) .Znaci da ih jako vole a evo i sada to dokazuju , ovim igrama.Zele da ostanu u vezi sa klincima, da im olaksaju vreme izolacije , ali i da pomognu roditeljima koji ce mozda tek sada shvatiti koliko je poziv vaspitaca u vrticu vazan. Dragi roditelji ne budite iznenadjeni sta sve vasa deca znaju. Sada imate vremena da nesto naucite od svoje dece, mnoge vazne, cak zivotne stvari koje su ih vaspitacice naucile. Vi naravno, niste imali vremena zbog svog posla i to vam niko ne zamera.Ali shvaticete nadam se mnogi od vas koliko dobro vaspitaci rade svoj posao i sa koliko ljubavi i entuzijazma. Proci ce i ova guzva, samo da sacuvamo zdravlje, zive glave , pa mozda iz svega izadjemo kao bolji ljudi.ZIVELI!!! P.S. Redovno perite dooobro ruke i na nacin koji su vam vaspitaci pokazali na fb
Ostavite komentar