'

Zimski Karate kamp u Žagubici

SPORT
Autor: Hit2
Izvor: zagubica.org.rs
Čet, 20.02.2020
0

Čist vazduh, nezagađena, netaknuta priroda učinili su da opština Žagubica, koja je iznedrila veliki broj sportista, a među njima Maksić Natašu iz Krepoljina, Svetskog VKC šampiona, i ove godine, tradicionalno, bude domaćin Zimskog karate kampa na kome je učešće uzelo 40 takmičara iz 4 kluba, sa 4 trenera.

 

Na prvom zajedničkom treningu trener Karate kluba „Vrelo“ Tomislav  Jeličić, podsetio je decu i roditelje da je važno da se deca bave bilo kojom vrstom sporta, jer  fizička aktivnost poboljšava fizičko i mentalno zdravlje mladih. 

Nataša Maksić, Svetski VKC šampion, pored karatea voli fudbal i navija za Bajern. Njen trener je pisao ovom poznatom klubu sa željom da iznenadi Natašu i za nekoliko dana Nataša je dobila slike igrača sa njihovim potpisima .

Još jednom podsećamo sve neaktivne mlade ljude, koji provode dosta vremena sedeći pored računara i telefona, da je svaki vid aktivnosti veoma koristan za očuvanje zdravlja, a da u opštini Žagubica imate mogućnosti za bavljenje sportom, i to: atletikom, fudbalom ili karateom. Sami odaberite put do svog zdravlja i vitke linijenavodi se na sajtu zagubica.org.rs.

 

 

 

 

 

 

 

Vaši komentari
Ostavite komentar