'

Požarevljanka među najlepšima

LOKALNE VESTI
Autor: HIT
Izvor: MONDO
Čet, 10.10.2019
0

Mis Srbije za 2019. godinu izabrana je u okviru svečanosti koja se večeras održala u Kombanka dvorani u Beogradu.


Za titulu najlepše, borila se čak 21 devojka koje su došle iz svih krajeva naše zemlje, ali Srbiju je u na svetskom takmičenju za Mis mogla predstavljati samo jedna - Andrijana Savić!

Andrijana ima 19 godina, a dolazi iz Gornjeg Milanovca. Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu, a sada će imati da se pohvali i titulom najlepše Srpkinje!

"Iskreno sam se nadala pobedi, ali jako sam uzbuđena i još uvek nisam svesna ovolikog uspeha. Nisam očekivala, ali sam se najdublje nadala ovome", istakla je Andrijana za MONDO i dodala:

"Bilo je teško pripremati se, ali smo sve to radili sa zadovoljstvom. Zajedno smo bodrile jedna drugu i nismo osećale nikakav pritisak između sebe ili neku konkurenciju, već smo se više družile. Stekla sam velika prijateljstva i stvarno mi je drago što sam pre svega upoznala sve ove ljude, i sada i presrećna zbog ovakvog uspeha", zaključila je Andrijana.

Druga pratilja je Katarina Mićić (18) iz Požarevca, a prva pratilja Ivana Bogdanovski (18) iz Pančeva.

Pored njih, titulu za Mis Šarma je ponela Željana Stojanović (18) iz Smedereva, dok je Mis Fotogeničnosti Jovana Lišanin (17), koja je takođe i Mis Zrenjanina. Za Mis Publike je odabrana Ivana Stevanović (20) iz Šapca.

Na kraju je odabrano deset finalistkinja, pa šest, a potom i konačno - Mis Srbije za 2019. godinu, koju su proglasili počasni gosti, ambasador Indije Subrat Batačardži i njegova supruga.

Vaši komentari
Ostavite komentar