'

Danas oblačno sa pljuskovima i grmljavinom

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 1
Izvor: Tanjug
Sre, 10.07.2019
0

Danas će u Srbiji biti pretežno oblačno i sveže vreme sa kišom i pljuskovima, koji će na jugu i jugoistoku biti praćeni grmljavinom, većom količinom padavina, gradom i povremeno olujnim vetrom.


Sredinom dana na severu, a posle podne i u ostalim krajevima Srbije, očekuje se prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Temperature će se kretati od 14 °C do 24 °C. Sutra se očekuje veoma sveže jutro, u dolinama i kotlinama i sa maglom. Tokom dana biće pretežno sunčano i toplije, ali i dalje sveže za ovo doba godine, povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, a na istoku Srbije i jak. Minimalna temperatura od 8 do 14°C, maksimalna dnevna od 21°C do 26°C.

U Požarevcu i okolini danas pretežno oblačno i sveže vreme, sa kišom i pljuskovima. Vetar slab i umereni sa temperaturom oko 18 stepeni Celzijusa.
U četvrtak nakon relativno svežeg jutra za ovo doba godine, tokom dana pretežno sunčano i toplije, ali i dalje sveže, povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna dnevna 25°C.

Vaši komentari
Ostavite komentar