'

Dan zaljubljenih u znaku filma Berlin, volim te

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Pon, 11.02.2019
0

Film koji se željno očekuje u 2019. godini, „Berlin, volim te“, biće premijerno prikazan 14. februara u bioskopu Centra za kulturu Požarevac u 20 sati. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 250 dinara.

 

Berlinska priča sastoji se od devet priča u kojima se spajaju različiti muškarci i žene i otkrivaju svoje ljubavne zaplete.

Emocije dolaze iz poznatih mesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gde cvetaju stare i nove ljubavi. Sve priče su povezane tranzicionim sekvencama.

Glavna ideja serijala je da se dobije utisak grada kao živog organizma koji diše i voli i kroz više kultura čini da ljudi dele među sobom emocije univerzalne ljubavi.

Ovaj romantični film je najnoviji iz antologijske serije Gradovi ljubavi, koju je 2006. godine lansirao Emanuel Benbiksi. U prethodnim nastavcima obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru.

Svaki film se sastoji od najviše deset epizoda, koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom sveta.

U ostvarenju Berlin, volim te glavne uloge tumače: Helen Miren, Kira Najtli, Džim Stredžes, Luk Vilson, Miki Rork, Džena Devan, Dajana Agron i mnogi drugi glumci sa holivudske „A liste“.

Vaši komentari
Ostavite komentar