'

Radovi na osnovnoj školi u Kučevu

KUČEVO JE UVEK ZLATNA IDEJA
Autor: Hit2
Izvor: ekucevo
Sub, 18.08.2018
0

Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki odbila je sve Zahteve za zaštitu prava uložene na postupak javne nabavke građevinskih radova na investicionom održavanju objekata, rekonstrukciju kotlarnice i postavljanje solarnog postrojenja na zgradi Osnovne škole u Kučevu!


Time su stvoreni uslovi da započnu radovi vredni više od 51 milion dinara kojima će sadašnji i budući  đaci i njihovi učitelji  dobiti najsavremenije  uslove za život i rad.

„Želeo bih pre svega da potenciram izuzetnu stručnost i kompetentnost Opštinske komisije za sprovođenje postupka javnih nabavki, koja  je  u skladu sa najvišim standardima  odradila složen i kompleksan posao i to na najkvalitetniji mogući način. Dostavljena rešenja Republičke komisije su najbolji  dokaz za to „ rekao nam je ovim povodom predsednik opštine Novica Janošević.

„Postavlja se pitanje, čime će  sada  tzv.  opozicija, opravdati svoje laži iznesene povodom ovog slučaja- već par meseci pokušavaju da plasiraju neistine o tome da zbog nestručnosti u lokalnoj samoupravi  ili nečega  već ne, sprovedeni postupak nije dobar, da će zbog toga grad ostati bez rekonstrukcije zgrade Osnovne škole itd itd.

Da nije žalosno bilo bi smešno. Razumem da imamo različite političke stavove, ali ne mogu da razumem da zbog njih zastupaju tezu „što gore to bolje“. Oni kao da ne žele da se ništa dobro ne desi u našoj opštini. Meni je njih žao“.

Vaši komentari
Ostavite komentar