'

Filmska zabava za najmlađe ovog vikenda u CZK Požarevac

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sub, 10.02.2018
0

Urnebesna praistorijska avantura „Pećinci“ i animirani film “Mali veseljak-brod spasilac” biće emitovani ovog vikenda u bioskopu Centra za kulturu Požarevac.  
Nova animacija četvorostrukog oskarovca Nika Parka, napravljena je u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu.  Avantura „Pećinci“ smeštena  je u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, prati pećinskog čoveka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.
Glumci koji učestvuju u sinhronizaciji: Vladislava Đorđević, Jovana Stipić, Tomaš Sarić, Peđa Damjanović, Jelena Jovičić, Stevan Pjale, Marko Gvero, Marko Markovic, Jelisaveta Karadzic i Uroš Jovčić.
Film biće emitovan danas 10. februara, i u subotu 11. februara, od 16 sati. Karte se kupiti po ceni od 250 dinara na blagajni CZK Požarevac.

 

Film “Mali veseljak-brod spasilac”  je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su pozajmili mladi glumac Miloš Klanšček i mladi pevač i učesnik ovogodišnje Beovizije, Igor Lazarević, koji je svoj talenat prvi put pokazao 2015. godine u velikom dečjem pevačkom takmičenju.  Ovog puta, Lazarević se osim davanja glasa liku iz filma, oprobao i u radu na dizajnu zvuka.

Ovo je originalna norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unapređen u glavni spasilački brod u velikoj luci, i koji spasava svet uz pomoć njegovih starih prijatelja. Film je zasnovan na dečijoj knjizi Elijas: Mali brod spasilac, koja je objavljena 1999. godine u Norveškoj.

Film je na program u nedelju 11. februara, od 12 sati. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 250 dinara.

Vaši komentari
Ostavite komentar