'

Kostolački izbori 24. decembra (FOTO+VIDEO)

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio
Sre, 8.11.2017
0

Danas je predsednik Skupštine Grada Požarevca, Bojan Ilić, raspisao izbore za odbornike Gradske Opštine Kostolac za nedelju, 24. decembar.


On se po potpisivanju ove Odluke obratio predstavnicima medija gde je, između ostalog, rekao sledeće.

- Rešavanje i najmanjeg problema u vašoj gradskoj opštini, mesnoj zajednici, pa i ulici u kojoj živite povezano je sa sposobnošću odbornika i lista na kojima se nalaze, te ih birajte mudro i pažljivo. Svoj glas dajte onima u koje imate poverenja i koji su pokazali vidljive rezultate u vremenu iza nas. Pozivam vas da sudbinu svoje porodice i sugrađana date u ruke, ne onih koji znaju kako ne treba već u ruke onih koji znaju kako treba, i da u toj odluci potpuno zanemarite i odbacite negativne kampanje koje se ne tiču planova i vizije napretka Kostolca, već isključivo diskreditovanja političkih neistomišljenika. Dragi Kostolčani, ovi izbori dolaze u trenutku kada se, i pored teških odluka, Srbija vidno stabilizuje, pa je to neophodo i za svaki njen deo. Mislim da ne moram da vam govorim o značaju koju za državu ima Kostolac i da su oči svih građana Srbije uprte u vas. – naveo je Ilić i na kraju zaključio.


- Nedelju, 24. decembar želim da doživite kao dan koga ćete se sećati kao onaj kada ste svojim glasom pomogli da se nastavi razvoj Kostolca i bolji život svih građana u njemu, bez obzira na njihovu nacionalnu i versku pripadnost.

Hvala i srećni nam izbori. – rekao je na kraju predsednik SG Požarevca, Bojan Ilić. Čitav tok ceremonije raspisivanja izbora pogledajte OVDE.

Vaši komentari
Ostavite komentar