'

Golovima Milovanovića, Bojatovića "vašarište" vraća publiku na stadion

SPORT
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio, Studio Zoom
Čet, 12.10.2017
0

FK “Mladi radnik 1926” Požarevac je već pet kola u prvenstvu Srpske lige grupa Zapad, ne zna za poraz i ujedno osvajač KUP-a Gradskog Fudbalskog Saveza Grada Požarevca.


Očigledno da je trener Andrija Ferlež spakovao kockice u timu i da igrači samo pogledom jedan ka drugom znaju šta treba činiti tokom utakmice i osvajanju bodova.

U 6. kolu Srpske lige Zapad Gradski FK slavio je na gostovanju u Tutinu rezultatom 2:3 strelci za “Mladi Radnik 1926” Petković, Milovanović.M. i Marković M.

Nakon pobede u gostima ekipa Požarevca je u polu finalu KUP-a GFS-a savladala FK “Železničar” iz Požarevca rezultatom 6:0. Odmah nakon srede u subotu je nastavljeno prvenstvo FSRZS grupe Zapad pa izabranici Andrije Ferleža su savladali ekipu iz Lajkovca rezultatom 1:0 i tako ugasili lajkovačku lokomotivu.


U 8.kolu na gostovanju u Čačku kod ekipe FK”Polet” iz Ljubića iako je naš klub u poluvremenu gubio sa 1:0, mladi Milan Milovanović koga zovu “Tigar” sa "vašarišta" je izvarednim golom stavio tačku na tok utakmice 1:1 i tako su se vratili sa osvojenim bodom za Požarevac.

Posle lepih uspeha, klupske vitrine ukrasio je pehar pobednika osvajača KUP-a GFS-a gde je Mladi radnik savladao ekipu FK”Dizel” iz Bara rezulatom 3:0 golovima Petra Rajčića i Vojislava Bojatovića.

U 9.kolu na domaćem terenu iako je Mladi radnik doživeo veliku nepravdu od strane sudijske trojke, mladi “Tigar” Milovanović je nastavio da “buši” mreže protivnika i ekipa je osvojila bod.

U 10.kolu na gostovanju u Topoli, požarevačka ekipa je osvojila sva tri boda od ekipe FK”Karađorđe”, golovima Muljajića i Bojatovića.

Nakon serije pobeda i osvojenog KUP-a GFS-a u subotu 14. oktobra, ekipi Požarevca stiže ekipa iz Smedereva, pa pozivamo publiku da podrži ekipu pobednika.

 

Vaši komentari
Ostavite komentar