'

Odličan filmski vikend u Požarevcu

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Čet, 10.08.2017
0

Centar za kulturu Požarevac je za vikend pripremio bogat filmski prgram za sve uzraste. Na programu su filmovi  "EMOJI", "Valerian i carstvo 1000 planeta” i "Dunkirk". Karte se mogu kupiti po ceni od 250 dinara.  

 

Film “Emoji” na programu je 12. i 13. avgusta, u 17 sat.


Sakriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kome žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednog dana upravo njih za korišćenje izabrati vlasnik mobilnog. U tom svetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Đure, veselog emotikona koji je rođen bez filtera pa zbog toga na mnogo više načina može da izrazi svoje trenutno raspoloženje. Odlučan u nameri da postane “običan” kao i ostali emotikoni, Đura će zatražiti pomoć svog najboljeg prijatelja snalažljivog Baci Petra i poznate razbijačice šifri Buntovnice. Njih troje zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli kod kojim će pokušavati da “poprave” Đuru. Ali kada samom telefonu zapreti mnogo veća opasnost, sudbina svih emotikona zavisiće od ovo troje nenadanih heroja koji će pokušati da spasu svoj svet od strašnog Brisanja.

Od vizionarskog reditelja filmova „Peti element” i „Lusi”, dolazi novi blokbaster „Valerijan i carstvo hiljadu planeta“ u kojem glumi i planetarno popularna pevačica Rijana. Film biće emitovan  12. avgusta u 19 sati i 13. avgusta u 21 sat.  


Valerijan i Laurelin su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerijan ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Laurelin, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika, Valerijan i Laurelin su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti ceo grad u veliku opasnost.

Uz Karu Delevinj, Dejna Dehana i Klajva Ovena u filmu glumi i planetarno popularna pevačica Rijana.

Drama iz Drugog svetskog rata, koja se odvija oko britanske vojske koja se povlači iz grada Dunkirk 1940. godine biće na repertoaru 12. avgusta u 21 sat i 13. avgusta u 19. sati.


Priča prati vojnike savezničkih snaga, iz Belgije, Kanade, Velike Britanije i Francuske, koji su opkoljeni od strane nemačke vojske, za vreme bitke za Francusku.

 

Vaši komentari
Ostavite komentar