'

Karte za LJKI uskoro u prodaji

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Čet, 10.08.2017
0

U Požarevcu od 1. do 3. septembra održavaju se Međunarodne 54. Ljubičevske konjičke igre. Kako je rečeno na nedavno održanoj konferenciji za novinare, prošlogodišnje prihvatanje predsednika Republike da stane iza Ljubičevskih konjičkih igara, od ovih, 54. LJKI, se podiže na nivo dobijanja statusa manifestacije od nacionalnog značaja. Kada je reč o ceni ulaznica za finalni dan na hipodromu, ona ostaje na nivou prošlogodišnje  i uskoro će biti u prodaji u Turističkom Informativnom centru. 

Fond nagrada za ovogodišnje trke iznosi preko 8 miliona, tačnije 8.100.000 dinara, što je za milion dinara više nego prošle godine.

Za razliku od skoka nagradnog budžeta, cena ulaznica za finalni dan na hipodromu neće biti promenjene i uskoro će biti u prodaji u Turističkom Informativnom centru.

Podsećamo, za ovogodišnje Ljubičevske konjičke igre od koncerata planirani su nastupi Gvardije u sredu 30. avgusta, narednog dana požarevljani i njihovi gosti moći će da slušaju Neverne bebe, a u petak 1. septembra nastupiće Zdravko Čolić dok će u subotu koncert imati Dejan Petrović i Big bend.

Zvanično igre će otvoriti u petak 1. septembra predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.


Vaši komentari
Ostavite komentar