'

Stravična saobraćajka u Smederevu

HRONIKA
Autor: Hit 1
Izvor: Blic
Sre, 9.08.2017
0

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Smederevu koja se dogodila juče muškarac N. P. je poginuo, a njegov desetogodišnji sin teško je povređen i hitno prebačen u Beograd. Dete je operisano u bolnici u Tiršovoj.


Dečak K. P. nakon dijagnostike u Kliničkom centru Srbije prebačen je juče u Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova na odeljenje ortopedije. On je u saobraćajnoj nesreći u neposrednoj blizini kasarne Vojske Srbije u Smederevu zadobio prelom leve butne kosti i njegovo stanje je stabilno.

- Rani postoperativni tok pacijenta je uredan. U ovom momentu, tretman koji se pruža detetu je deo standardne procedure, lečenja i nege, za stanje u kojem se pacijent nalazi - reko je za "Blic" dr Siniša Dučić, specijalista dečje hirurgije i ortopedije i zamenik direktora Univerzitetske dečje klinike.

Kako je "Blic" objavio, otac dečaka N. P. bio je za volanom "opel kadeta kabriolet" i stradao je na licu mesta je, a dečak je sa teškim povredama prebačen u Beograd.


Okolnosti pod kojim je došlo do kobnog udesa istraga tek treba da utvrdi. Neki žitelji susednih kuća misle da je u pitanju preticanje, da je kadet obilazio momke na skuterima i da je tada izgubio kontrolu.

Na nizbrdici koja od kasarne vodi do semafora Kolarskog puta i Proleterske ulice nema tragova kočenja, a sudeći po tome u kakvom stanju je olupina kadeta u pitanju je bila velika brzina prilikom udara u banderu.

 

Vaši komentari
Ostavite komentar