'

A ovo je Dunavski dragulj

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 1
Izvor: Hit radio, Promo tekst
Pon, 17.07.2017
0

U prirodi, na samoj obali Dunava, nedaleko od centra Kostalca nalazi se oaza mira, harmonije i odlično mesto za uživanje i opuštanje. Prelepa terasa sa pogledom na Dunav, kao i dečije igralište omogućuju da barem na tren pobegnete iz gradske gužve i vrućine. Dobrodošli u restoran Dunavski dragulj…

 

Jedan od poziciono najlepših restorana "Dunavski dragulj" u Kostolcu, nakon niza godina je zablistao poput najlepšeg bisera. Naime, ovaj restoran načeo je zub vremena i slabo investiranje u isti, dovelo je do toga da prestane sa radom. Zahvaljujući ideji, angažovanju i ulaganju novog vlasnika ovaj restoran od pre nekoliko meseci je stavljen u funkciju, i ne samo to, objekat je kompletno rekonstruisan i ekskluzivno opremljen. Sada je on idealan odabir za ugodan, komforan, sadržajan odmor i predah uz uslugu ljubaznog i profesionalnog osoblja, bilo da je reč o poslovnom ili porodičnom okupljanju.

Ovaj restoran vam pruža mogućnost prijatnog boravka na samoj obali Dunava uz bogatu gastronomsku ponudu sa divnim pogledom reku. Tu je i pristanište pogodno za goste koji dolaze ili prolaze svojim plovilom. Osim toga, za duži odnosno vikend boravak, raspolaže i sa dobro opremljenim sobama pogodnim za smeštaj svih onih koji traže autentični duh Dunava.

Dragulj Dunava ne gubi na svom šarmu i tradicionalanoj pripremi hrane. Po starim proverenim recepturama, vrhunski kuvari spajaju moderne tokove kulinarstva sa originalnim metoda u cilju dobijanja izvanrednih jela za goste.

Kada je reč o cenama, i više nego pristupačnan cenovnik za sve što hedonisti mogu doživeti.

Tako recimo porcija pripremljene ribe se kreće već od 600 dinara.

Restoran "Dunavski dragulj" se nalazi na samo 10 kilometara od Požarevca, a svakako nas možete potražiti na google mapi.

Vaši komentari
Ostavite komentar